Μας ελάτε σε επαφή με
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

Οι μετατροπείς μέσων ινών πρέπει να χρησιμοποιηθούν ανά τα ζευγάρια;

July 30, 2019

Οι μετατροπείς μέσων ινών πρέπει να χρησιμοποιηθούν ανά τα ζευγάρια; Οι πομποδέκτες μέσων διακρίνουν ενός παραλαμβάνονται και άλλος στέλνεται; Ή εφ' όσον είναι μετατροπέας δύο μέσων PC, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά το ζευγάρι; Εάν ο μετατροπέας μέσων πρέπει να χρησιμοποιηθεί ανά το ζευγάρι, είναι απαραιτήτως το ίδια εμπορικό σήμα και το πρότυπο; Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε συνδυασμό εμπορικών σημάτων;

 

Οι μετατροπείς MEDIA χρησιμοποιούνται γενικά ανά τα ζευγάρια ως φωτοηλεκτρικές συσκευές μετατροπής, αλλά είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσουν με τους διακόπτες ινών, ή με τους πομποδέκτες SFP. Κατ 'αρχήν, εφ' όσον το οπτικό μήκος κύματος μετάδοσης και το σχήμα συσκευασίας σημάτων είναι τα ίδια, και οι δύο υποστηρίζουν ένα ορισμένο πρωτόκολλο, όλοι μπορούν να επιτύχουν την επικοινωνία οπτικής ίνας.

 

Γενικά, οι πομποδέκτες διπλός-ινών (δύο ίνες που απαιτούνται για την κανονική επικοινωνία) δεν διαιρούνται σε διαβιβάζοντας τέλος και πλευρά αποδοχής. Μόνο ο πομποδέκτης ενιαίος-ινών (που απαιτεί μια ίνα για την κανονική επικοινωνία) θα έχει το διαβιβάζοντας τέλος και τη πλευρά αποδοχής.

 

Εάν είναι ένας πομποδέκτης διπλός-ινών ή ένας πομποδέκτης ενιαίος-ινών, είναι συμβατό για να χρησιμοποιήσει τα διαφορετικά εμπορικά σήματα ανά τα ζευγάρια. Εντούτοις, τα διαφορετικά ποσοστά (100 μεγαμπίτ και gigabytes) και τα διαφορετικά μήκη κύματος (1310 NM και 1300 NM) δεν είναι συμβατά το ένα με το άλλο. Επιπλέον, ούτε ένας πομποδέκτης ενιαίος-ινών και ένας πομποδέκτης διπλός-ινών του ίδιου εμπορικού σήματος δεν διαμορφώνουν ένα ζευγάρι. Δεν μπορούν να είναι διαλειτουργικοί.

 

Ο πομποδέκτης διπλός-ινών έχει έναν λιμένα TX (που διαβιβάζουν το λιμένα) και έναν λιμένα RX (που λαμβάνει το λιμένα). Και οι δύο λιμένες εκπέμπουν το ίδιο μήκος κύματος 1310 NM, και η λήψη είναι επίσης 1310 NM, έτσι οι παράλληλες δύο ίνες συνδέονται στην διαγώνιος-σύνδεση. Ο πομποδέκτης ενιαίος-ινών έχει μόνο έναν λιμένα, ο οποίος εφαρμόζει και τη διαβιβάζοντας λειτουργία και τη λαμβάνουσα λειτουργία. Χρησιμοποιεί τη να πολλαπλασιάσει τμήματος μήκους κύματος τεχνολογία για να διαβιβάσει και να λάβει δύο οπτικά σήματα των διαφορετικών μηκών κύματος σε μια οπτική ίνα. Γενικά χρησιμοποιούν τα μήκη κύματος 1310 NM και 1550 NM.

 

Τα διαφορετικά εμπορικά σήματα των πομποδεκτών οπτικών ινών υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα Ethernet. Είναι διαλειτουργικοί με τους πομποδέκτες της ίδιας προδιαγραφής, αλλά μερικοί πομποδέκτες προσθέτουν μερικές λειτουργίες (όπως να αντανακλάσει) και υποστηρίζουν μερικά πρωτόκολλα. Εάν άλλοι πομποδέκτες δεν έχουν αυτοί να λειτουργήσουν, αυτή η περίπτωση δεν υποστηρίζεται.

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανάγκη στο μετατροπέα μέσων ή άλλα προϊόντα οπτικών ινών, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Με 10 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία επικοινωνίας οπτικών ινών, θα είμαστε για να παρέχουμε στα εγγυημένα προϊόντα την καλή τιμή σε σας!

Τηλέφωνο/whatsapp/wechat: +86 18126089476.