Μας ελάτε σε επαφή με
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της τεχνολογίας GPON

July 15, 2019

Υποστηρίζει τον τρόπο TDM πηγής, τα στοιχεία IP και τις τηλεοπτικές υπηρεσίες, δηλ., συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών παροχής καινοτόμων πολυμεσικών υπηρεσιών «IPTV», και παρέχει σε έναν ή περισσότερους χρήστες τη δυνατότητα συνεχώς και ρυθμίζει το εύρος ζώνης με τον καιρό.


GPON παρέχει το πληρεξούσιο IGMP και να κατασκοπεύσει IGMP τις πολλαπλής διανομής λειτουργίες, το οποίο διευκολύνουν τον πολλαπλής διανομής έλεγχο και ικανοποιούν καλύτερα τις ανάγκες των πολλαπλής διανομής υπηρεσιών IPTV.


1. Η μεγάλη περιεκτικότητα, μπορεί να λύσει το πρόβλημα δυσχερειών του δικτύου πρόσβασης
Το σύστημα δικτύων gigabit-κατηγορίας GPON (Gigabit PON) με την ταχύτητα κατιουσών συνδέσεων 2.488Gbps και ανερχόμενων ζεύξεων 1.244Gbps μπορεί να επεκταθεί σε 10Gbps μέσω της ενσωματωμένης ενότητας CWDM. Ένα τέτοιο υψηλό ποσοστό γραμμών θα υποστηρίξει περισσότερες υπηρεσίες και θα σημάνει περισσότερο εισόδημα.


2. Υψηλές εύρος ζώνης και κοινή εκμετάλλευση πόρων
GPON έχει ένα υψηλό εύρος ζώνης σχεδόν 2.5G, που ανοίγουν την αρχική δυσχέρεια εύρους ζώνης του οπτικού δικτύου πρόσβασης και θέτει υψηλής ποιότητας θεμέλια εύρους ζώνης για τη μελλοντική ανάπτυξη των νέων υπηρεσιών (TV δικτύων IP, παροχή καινοτόμων πολυμεσικών υπηρεσιών, κ.λπ.). Επιπλέον, το υψηλό εύρος ζώνης αφορά απλοκλειστικά και μόνο έναν ενιαίο χρήστη (FTTH) ή κοινός στους πολλαπλάσιους χρήστες (FTTB ή FTTC, κ.λπ.) και παρέχει τις εγγυήσεις προτεραιότητας και QoS.


3. Υψηλή αποδοτικότητα μετάδοσης
Όλο το στοιχείο μετάδοσης είναι τοποθετημένο σε κάψα σε μια καθορισμένου μήκους δομή πλαισίων 25us που χρησιμοποιεί το νέο πρωτόκολλο προσαρμογής GFP. Έναντι ΕΠΑΝΩ και EPON οι τεχνολογίες, αυτό έχουν τις λιγότερες υπερυψωμένες ψηφιολέξεις και υψηλότερη αποδοτικότητα μετάδοσης το εύρος ζώνης μετάδοσης σχεδόν 2.5G στην περίπτωση της απαίτησης, η αποδοτικότητα μετάδοσης GPON είναι 93%, ενώ η αποδοτικότητα μετάδοσης A/BPON και EPON είναι 70% και 49%, αντίστοιχα. Το ποσοστό γραμμών GPON και η αποδοτικότητα και το ποσοστό κατάτμησης είναι υψηλά, έτσι παρέχει την ευελιξία.


4. Εύκαμπτη δομή δικτύων πρόσβασης και εύκαμπτη επέκταση
Τα συστήματα GPON μπορούν να υποστηρίξουν τις πολλαπλάσιες τοπολογίες δικτύων όπως το δαχτυλίδι και το δέντρο. Η σπονδυλική στήλη χρειάζεται μόνο την ίνα ενιαίος-πυρήνων/διπλός-πυρήνων, και έχει πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες μέσω του παθητικού οπτικού δικτύου διανομής το (ODN). Η διακλαδιμένος ικανότητα GPON είναι 1:32, το οποίο είναι πέρα από την προσιτότητα των ενεργών συσκευών. Παραδείγματος χάριν, για μια νέα περιοχή επέκτασης, είναι μόνο απαραίτητο να εξαχθεί μια ίνα πυρήνων από το διατηρημένο λιμένα κλάδων του κοντινότερου παθητικού οπτικού θραύστη στο νέο οπτικό σημείο εγκαταστάσεων δικτύων τελικό ONT/ONU, και να αυξηθεί μόνο ο αριθμός του ONT/ONUs για να επιτύχει την επέκταση ικανότητας. Επομένως, ο χρήστης μπορεί να αναπτυχθεί με έναν τρόπο κυλίσματος και το κόστος κατασκευής του δικτύου μπορεί να μειωθεί πολύ.