Μας ελάτε σε επαφή με
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

Ο βιομηχανικός διακόπτης παρακαλώ επιλέγει OPTFOCUS

July 30, 2019

Τα τελευταία χρόνια, η επένδυση στη δημοτική βιομηχανία έχει συνεχίσει να αυξάνεται, και η επεξεργασία καθαρής ενέργειας και λυμάτων έχει γίνει καυτά σημεία για την επένδυση. Στη δημοτική βιομηχανία όπως η ηλεκτρική ενέργεια, η παροχή νερού και το αέριο, η ευφυής ανάπτυξη της αυτόματης ανάγνωσης μετρητών και τα συστήματα παρακολούθησης θα υποκινήσουν περαιτέρω τη ζήτηση για την επένδυση επικοινωνίας, και η βιομηχανική βιομηχανική αγορά διακοπτών αναμένεται για να συνεχίσει να αυξάνεται σταθερά.

 

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των εσωτερικών προϊόντων διακοπτών εμπορικών σημάτων βιομηχανικών είναι η υψηλή απόδοση δαπανών. Αυτό συμφωνεί επίσης με τη ζήτηση στην αγορά της βιομηχανίας ασφάλειας, έτσι με την αυξανόμενη ζήτηση για τις βιομηχανικές μεταβάσεις στη βιομηχανία ασφάλειας, οι εσωτερικοί βιομηχανικοί κατασκευαστές διακοπτών αυξάνονται γρήγορα. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας διακοπτών, οι εσωτερικοί βιομηχανικοί διακόπτες Ethernet θα γίνουν σύντομα η επικρατούσα τάση προϊόν μετάδοσης στη βιομηχανία ασφάλειας.

 

Σύμφωνα με το κέντρο έρευνας αγοράς, βιομηχανικό Ethernet είναι ένα αποδοτικό δίκτυο τοπικής περιοχής, το οποίο είναι ένα σημαντικό μέρος των σύγχρονων βιομηχανικών συστημάτων παραγωγής αυτοματοποίησης, εάν είναι έλεγχος εξοπλισμού μετάδοση στοιχείων αισθητήρων ή παραγωγή, μορφή κ.λπ. το δίκτυο βασικού ελέγχου. Αυτό είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους για τους οποίους βιομηχανικό Ethernet γίνεται όλο και περισσότερο ευρέως χρησιμοποιημένο στην αυτοματοποιημένη παραγωγή.

 

Οι βιομηχανικοί διακόπτες πρέπει να προσαρμοστούν στις σκληρές περιβαλλοντικές απαιτήσεις στη βιομηχανική ποιότητα, εύκαμπτη δικτύωση: υψηλή αξιοπιστία, υψηλή εξελιξιμότητα, πλεονασμός δικτύων: εξασφαλίζοντας σε πραγματικό χρόνο στοιχεία αξιοπιστία, ο υψηλός πλεονασμός δύναμης αξιοπιστίας, η υποστήριξη VLAN, ο έλεγχος ραδιοφωνικής μετάδοσης, και η ενισχυμένη ασφάλεια δικτύων, που απλοποιούν τη διαχείριση δικτύου, και μερικές απαιτούν τις λειτουργίες διαχείρισης δικτύου για να επιτρέψουν τη μακρινή διαχείριση των συσκευών.

 

Μετά από μια περισσότερο από δεκαετία ανάπτυξης, OPTFOCUS έχει εξελιχθεί από τον αρχικό πομποδέκτη οπτικών ινών σε μια σειρά των οπτικών προϊόντων μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανικών διακοπτών σημείου εισόδου βαθμού, των βιομηχανικών διακοπτών Ethernet, των συστημάτων EPON, των διακοπτών ινών και των επί σιδηροτροχιών βιομηχανικών διακοπτών Ethernet. Συσκευή πρόσβασης. Τα προϊόντα σε όλη τη χώρα, κατά τη δημόσια ασφάλεια, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, τις τηλεπικοινωνίες, τις τραπεζικές εργασίες, την ακίνητη περιουσία, τη δύναμη και την ενέργεια, τη μεταφορά ραγών, τις γέφυρες εθνικών οδών, τους αερολιμένες και άλλα συστήματα δικτύων έχουν χρησιμοποιηθεί σε έναν μεγάλο αριθμό. Και στηργμένος στην ισχυρή τεχνική δύναμη, η σταθερή απόδοση προϊόντων, η καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων και οι ώριμες λύσεις συστημάτων έχουν αναγνωριστεί ευρέως στην αγορά.

 

Τα προϊόντα μας πωλούν καλά σε όλο τον κόσμο, Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ντουμπάι, Ινδία, Βραζιλία, Ρωσία, Σιγκαπούρη και ούτω καθεξής.

 

Επιλέξτε το διακόπτη σημείου εισόδου βιομηχανικός-βαθμού OPTFOCUS, δεν θα είναι! Ευστροφία, που δεν ξεχνά την αρχική καρδιά, περισσότερο από δέκα έτη, εστίαση στη μετάδοση. Ξέρω ότι θέλετε ακόμα να ξέρετε περισσότερους, να καλωσορίσουν για να καλέσετε: +86-18126089476.