Μας ελάτε σε επαφή με
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

Οι βιομηχανικοί διακόπτες χρησιμοποιούνται ευρύτερα στην ασφάλεια

October 30, 2020

Σαν ειδικό τύπο προϊόντων διακοπτών δικτύων, οι βιομηχανικοί διακόπτες έχουν διαδοθεί γρήγορα στον τομέα της ασφάλειας, και ο αριθμός εφαρμογών έχει την έκρηξη-όπως αύξηση. Σήμερα, στη βιομηχανία, οι ειδικοί βιομηχανικοί διακόπτες χρησιμοποιούνται συνήθως για να καθορίσουν τα διαφορετικά επίπεδα προτεραιότητας πλαισίων Ethernet έτσι ώστε οι επιθυμητές πληροφορίες μπορούν να διαβιβαστούν με τη γρηγορότερη ταχύτητα. Μιλώντας για αυτό, σημειώστε ότι ένας νέος τεχνικός όρος, βιομηχανικός διακόπτης, έχει προκύψει.

 

Οι βιομηχανικοί διακόπτες όχι μόνο έχουν το ανθεκτικό σχέδιο για να λειτουργήσουν στα σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα, αλλά και να έχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης και ελέγχου.

 

Τα βιομηχανικά προϊόντα διακοπτών έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Η περιττή εισαγωγή δύναμης, αποτρέπει την ενιαία διακοπή ρεύματος.

2. Τοπολογία δαχτυλιδιών, που παρέχει τις περιττές πορείες.

3. Ενσωματώστε υψηλός - ποιότητα και υψηλά μέρη αξιοπιστίας για να εξασφαλίσετε μακροχρόνιο μέσο χωρίς προβλήματα χρόνο.

4. Μπορεί να εφαρμοστεί στους έξοχος-τυποποιημένους όρους θερμοκρασίας, όπως - 40 ~75 ℃.

5. Ισχυρό και ανθεκτικό κοχύλι και καλή αντίσταση θερμοκρασίας.

6. Συμμόρφωση με τις βιομηχανικές προδιαγραφές (FCC UL, κ.λπ. CE) και τη διάβαση των αυστηρών δοκιμών όπως ο αντίκτυπος, η πτώση και ο κλονισμός.

 

Η εφαρμογή αυτών των τεχνολογικών ασφαλειών θα αντιμετωπίσει τις μεγάλες δυσκολίες στον πραγματικό χρόνο και το κόστος. Αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή και το σχέδιο βιομηχανικού Ethernet είναι κυρίως βασισμένες στην πρακτική και την εμπειρία εφαρμοσμένης μηχανικής. Η μετάδοση στοιχείων μεταξύ του συστήματος ελέγχου και του σταθμού λειτουργίας, τερματικός σταθμός συστημάτων βελτιστοποίησης, προώθησε τον τερματικό σταθμό ελέγχου και ο κεντρικός υπολογιστής βάσεων δεδομένων είναι το κύριο μέρος του δικτύου. Το φορτίο δικτύων είναι σταθερό και περιοδικό.

 

Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ SHENZHEN OPTFOCUS, το ΕΠΕ μετά από περισσότερο από δέκα έτη ανάπτυξης, από τον αρχικό μετατροπέα μέσων σε μια σειρά οπτικών προϊόντων μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένου του διακόπτη σημείου εισόδου, ο βιομηχανικός διακόπτης, EPON & GPON & το σύστημα XPON, το κιβώτιο FTTH, ο θραύστης PLC, τα προϊόντα κ.λπ. είναι σε όλο τον κόσμο, δημόσια ασφάλεια, ραδιόφωνο και τηλεόραση, τηλεπικοινωνίες, τραπεζικές εργασίες, ακίνητη περιουσία, δύναμη και ενέργεια, διέλευση ραγών, εθνική οδός, γέφυρα, σήραγγα, ο αερολιμένας και άλλα συστήματα δικτύων έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως. Και στηργμένος στην ισχυρή τεχνική δύναμη, η σταθερή απόδοση προϊόντων, η καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων και οι ώριμες λύσεις συστημάτων έχουν αναγνωριστεί ευρέως από την αγορά.