Μας ελάτε σε επαφή με
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817

Εξοπλισμός μετάδοσης σημάτων - μετατροπέας μέσων ινών

October 30, 2020

Ο μετατροπέας μέσων ινών καλείται επίσης φωτοηλεκτρικό μετατροπέα, ο οποίος είναι μια μονάδα μετατροπής μέσων μετάδοσης ethernet που ανταλλάσσει τα ηλεκτρικά σήματα στρίβω-ζευγαριού κοντός-απόστασης και τα μεγάλης απόστασης οπτικά σήματα.

 

Η διαφορετική γωνία παρατήρησης κάνει τους ανθρώπους να έχουν τους διαφορετικούς όρους του μετατροπέα μέσων ινών. Παραδείγματος χάριν, σύμφωνα με το ποσοστό μετάδοσης, διαιρούνται σε ενιαίους 10M, 100M, 10/100M προσαρμοστικά και μετατροπέα μέσων ινών 1000M.

Σύμφωνα με τον τρόπο εργασίας, μπορεί να διαιρεθεί σε μετατροπέα μέσων ινών που λειτουργεί στο φυσικό στρώμα και που λειτουργεί στα στοιχεία - συνδέστε το στρώμα.

Από δομική άποψη, μπορεί να διαιρεθεί σε υπολογιστή γραφείου (αυτόνομο) και ράφι-τοποθετημένο μετατροπέα μέσων ινών.

Σύμφωνα με τις διαφορετικές ίνες πρόσβασης, υπάρχουν δύο τύποι: πολλαπλού τρόπου & single-mode μετατροπέας μέσων ινών.

Επιπλέον, υπάρχει μετατροπέας μέσων ενιαίος-ίνες/ίνες διπλός-ινών, ενσωματωμένη δύναμη/εξωτερικός μετατροπέας μέσων ινών δύναμης, καθώς επίσης και διοικούμενος/ο μετατροπέας μέσων ινών.

 

Οι πομποδέκτες οπτικών ινών σπάζουν τον περιορισμό 100 μέτρων των καλωδίων Ethernet στη μετάδοση στοιχείων, που στηρίζεται στα υψηλής απόδοσης τσιπ μετατροπής και οι large-capacity απομονωτές, ενώ η non-blocking μετάδοση αληθινά επίτευξης και η απόδοση αλλαγής, αυτό παρέχουν επίσης την ισορροπημένη κυκλοφορία, απομόνωση των συγκρούσεων και των λειτουργιών ανίχνευσης κ.λπ. λάθους εξασφαλίζουν τη υψηλή ασφάλεια και τη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης στοιχείων.

 

Στην ουσία, ο μετατροπέας μέσων ολοκληρώνει μόνο τη μετατροπή στοιχείων μεταξύ των διαφορετικών μέσων, τα οποία μπορούν να πραγματοποιήσουν τη σύνδεση μεταξύ δύο διακοπτών ή υπολογιστών μέσα σε 0100Km, αλλά η πραγματική εφαρμογή έχει περισσότερη επέκταση.

1. Πραγματοποιήστε τη διασύνδεση μεταξύ των διακοπτών.

2. Πραγματοποιήστε τη διασύνδεση μεταξύ του διακόπτη και του υπολογιστή.

3. Πραγματοποιήστε τη διασύνδεση μεταξύ των υπολογιστών.

4. Ηλεκτρονόμος μετάδοσης: Όταν η πραγματική απόσταση μετάδοσης υπερβαίνει την ονομαστική απόσταση μετάδοσης του μετατροπέα μέσων, ειδικά όταν υπερβαίνει η πραγματική απόσταση μετάδοσης 100Km, εάν οι συνθήκες περιοχών επιτρέπουν, δύο πομποδέκτες χρησιμοποιούνται για τον πλάτη με πλάτη ηλεκτρονόμο. Είναι μια πολύ οικονομικώς αποδοτική λύση.

5. Μετατροπή ενιαίος-πολυ-τρόπου: Όταν η σύνδεση ινών ενιαίος-πολυ-τρόπου απαιτείται μεταξύ των δικτύων, ένας πολλαπλού τρόπου πομποδέκτης και ένας single-mode πομποδέκτης μπορούν να είναι συνδεδεμένοι πλάτη με πλάτη, οι οποίοι λύνουν το πρόβλημα της μετατροπής ινών ενιαίος-πολυ-τρόπου.

6. WDM μετάδοση: Όταν οι μεγάλης απόστασης πόροι οπτικών καλωδίων είναι ανεπαρκείς, προκειμένου να αυξηθεί το ποσοστό χρησιμοποίησης του οπτικού καλωδίου και να μειωθεί το κόστος, ο μετατροπέας μέσων και WDM μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για να διαβιβάσουν τα δύο κανάλια των πληροφοριών για το ίδιο ζευγάρι των οπτικών ινών.