Διακόπτης οπτικών ινών μετατροπέων υψηλής επίδοσης για την απόσταση μετάδοσης μέχρι 120km

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: China
Μάρκα: OPTFOCUS
Πιστοποίηση: CE/FCC/RoHS
Minimum Order Quantity: 1
Τιμή: negotiable
Packaging Details: Box/Carton
Delivery Time: 7 days
Payment Terms: T/T, Western Union
Supply Ability: 70000 per Month
Διάσταση: 1U/2U/4U Όνομα προϊόντων: Διακόπτης οπτικών ινών
Warranty: 1 Year Μήκος κύματος: 850/1310/1550 nm
Transmission Distance: Up To 120km Αριθμός λιμένων: 2-48
Ποσοστό στοιχείων: 10/100/1000/10000 Mbps
Υψηλό φως:

Διακόπτης οπτικών ινών υψηλής επίδοσης

,

1550nm διακόπτης οπτικών ινών

,

διακόπτης μετατροπέων ινών 120km

Περιγραφή προϊόντων:

Ένας διακόπτης οπτικών ινών είναι ένα ουσιαστικό συστατικό σε οποιοδήποτε οπτικό δίκτυο. Παρέχει την αξιόπιστη και ασφαλή μετάδοση στοιχείων πέρα από τις μεγάλες αποστάσεις, μέχρι 120km. Είναι μια ιδανική επιλογή και για τις single-mode και πολλαπλού τρόπου εφαρμογές. Ο διακόπτης σχεδιάζεται για την ανώτερη απόδοση στα σκληρά περιβάλλοντα, με μια λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας από -40°C σε +85°C. Προσφέρει επίσης μια ευρεία επιλογή των τύπων λιμένων, συμπεριλαμβανομένου του Sc, FC, του ST και LC. Με τις επιλογές παροχής ηλεκτρικού ρεύματός του εναλλασσόμενου ρεύματος και συνεχούς ρεύματος, ο διακόπτης οπτικών ινών είναι μια αξιόπιστη, οικονομικώς αποδοτική λύση για τις εφαρμογές δικτύων ινών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Διακόπτης οπτικών ινών
  • Τύπος ινών: Single-mode/πολλαπλού τρόπου
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: AC/DC
  • Αριθμός λιμένων: 2-48
  • Μήκος κύματος: 850/1310/1550nm
 

Εφαρμογές:

OPTFOCUS είναι ένα εμπορικό σήμα του διακόπτη οπτικών ινών που δημιουργείται στην Κίνα. Πιστοποιείται με το CE και η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 1. Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη και θα συσκευαστεί στο κιβώτιο/το χαρτοκιβώτιο. Ο χρόνος παράδοσης είναι 7 ημέρες και οι όροι πληρωμής είναι T/T, Western Union. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού είναι 70000 το μήνα. Έχει την απόσταση μετάδοσης μέχρι 120km και το μήκος κύματος είναι 850/1310/1550nm. Η θερμοκρασία αποθήκευσης είναι -40°C σε +85°C. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το single-mode ή ποσοστό πολλαπλού τρόπου ινών και στοιχείων υποστηρίξεων 10/100/1000/10000 Mbps. Είναι τέλειο για την οικοδόμηση των μεγάλων οπτικών δικτύων και μπορεί παρ:έχω την αξιόπιστη και ασφαλή μετάδοση στοιχείων για τις μεγάλης απόστασης εφαρμογές. Χρησιμοποιείται ευρέως στα κέντρα δεδομένων, τα οπτικά δίκτυα πρόσβασης, τα δίκτυα επιχειρήσεων, τα δίκτυα μετρό, και άλλες περιοχές όπου η γρήγορη, αξιόπιστη, και ασφαλής μετάδοση στοιχείων απαιτείται.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Περιγραφή
Τύπος ινών Single-mode/πολλαπλού τρόπου
Πιστοποίηση CE/FCC/RoHS
Αριθμός λιμένων 2-48
Τύπος λιμένων SC/FC/ST/LC
Υγρασία 5% σε 95%
Διάσταση 1U/2U/4U
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC/DC
Λειτουργούσα θερμοκρασία -40°C σε +85°C
Θερμοκρασία αποθήκευσης -40°C σε +85°C
Απόσταση μετάδοσης Μέχρι 120km
 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τα προϊόντα διακοπτών οπτικών ινών μας έρχονται με ένα περιεκτικό σύνολο τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών που σχεδιάζονται για να σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας.

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα των υπηρεσιών υποστήριξης, από την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση στην ανίχνευση μηχανικών βλαβών και τη συντήρηση. Προσφέρουμε επίσης μια περιεκτική βιβλιοθήκη των πόρων, συμπεριλαμβανομένης της τεκμηρίωσης προϊόντων, FAQs, και των σεμιναρίων, για να σας βοηθήσουμε να πάρετε οι περισσότεροι από το διακόπτη οπτικών ινών σας.

Εκτός από τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης μας, προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα των επιλογών εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής συνομιλίας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και της τηλεφωνικής υποστήριξης. Εάν χρειάζεστε την ανίχνευση μηχανικών βλαβών βοήθειας το σύστημά σας ή έχετε μια ερώτηση για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων, η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας πρόκειται εδώ να βοηθήσει.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Η συσκευασία και η ναυτιλία του προϊόντος διακοπτών οπτικών ινών περιλαμβάνουν τα ακόλουθα βήματα:

  • Ο διακόπτης τοποθετείται σε μια προστατευτική πλαστική τσάντα.
  • Ο διακόπτης τοποθετείται έπειτα σε ένα κουτί από χαρτόνι, που γεμίζουν με τα κομμάτια αφρού για να παρέχει την πρόσθετη προστασία.
  • Μια ετικέτα επισυνάπτεται στο κιβώτιο, το οποίο περιλαμβάνει τη διεύθυνση του προορισμού.
  • Το κιβώτιο σφραγίζεται και στέλνεται μέσω ενός αξιόπιστου αγγελιαφόρου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817