2-48 οπτικό Sc FC ST διακοπτών LC διανομής ινών λιμένων

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: China
Μάρκα: OPTFOCUS
Πιστοποίηση: CE/FCC/RoHS
Minimum Order Quantity: 1
Τιμή: negotiable
Packaging Details: Box/Carton
Delivery Time: 7 days
Payment Terms: T/T, Western Union
Supply Ability: 70000 per Month
Number of Ports: 2-48 Power Supply: AC/DC
Ποσοστό στοιχείων: 10/100/1000/10000 Mbps Connector Type: LC/SC/FC/ST
Storage Temperature: -40°C To +85°C Humidity: 5% To 95%
Fiber Type: Single-mode/Multi-mode
Υψηλό φως:

Διακόπτης διανομής ινών 48 λιμένων

,

Διακόπτης διανομής ινών του ST

,

διακόπτης 48 οπτικών ινών λιμένας

Περιγραφή προϊόντων:

Ο διακόπτης οπτικών ινών είναι ένας διακόπτης δικτύων με σκοπό να παρέχει τη υψηλή ταχύτητα και την αξιόπιστη επικοινωνία πέρα από τα δίκτυα οπτικών ινών. Είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό ενός δικτύου ινών που χρησιμοποιείται για να συνδέσει τις πολλαπλάσιες συσκευές. Έχει ως σκοπό συγκεκριμένα να προσφέρει ποικίλες λειτουργίες όπως η μετατροπή, η δρομολόγηση, και η συνάθροιση. Χρησιμοποιείται επίσης για να υποστηρίξει τις διάφορες εφαρμογές όπως η μεταφορά δεδομένων, η τηλεοπτική ροή, και VoIP. Ο διακόπτης μπορεί να υποστηρίξει τους πολλαπλάσιους τύπους ινών, συμπεριλαμβανομένου single-mode και πολλαπλού τρόπου, καθώς επίσης και ποικίλα μήκη κύματος, όπως 850/1310/1550nm. Υποστηρίζει επίσης ένα ευρύ φάσμα των ποσοστών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου 10/100/1000/10000 Mbps. Επιπλέον, ο διακόπτης μπορεί να εξοπλιστεί με τους διάφορους τύπους λιμένων, όπως SC/FC/ST/LC. Ο διακόπτης σχεδιάζεται για να λειτουργήσει σε ένα ευρύ φάσμα των περιβαλλόντων, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς υγρασίας 5% σε 95%. Καυχάται επίσης μια αξιόπιστη απόδοση και μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Ο διακόπτης οπτικών ινών είναι τέλεια λύση για οποιοδήποτε δίκτυο ινών, που παρέχει έναν αξιόπιστο και οικονομικώς αποδοτικό τρόπο να δημιουργηθεί μια μεγάλη ταχύτητα, αξιόπιστο δίκτυο.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Διακόπτης οπτικών ινών: Οπτικός διακόπτης δικτύων υψηλής επίδοσης
  • Διάσταση: 1U/2U/4U
  • Τύπος συνδετήρων: LC/SC/FC/ST
  • Πιστοποίηση: CE/FCC/RoHS
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: AC/DC
  • Εξουσιοδότηση: 1 έτος
 

Εφαρμογές:

OPTFOCUS είναι ένα εμπορικό σήμα του διακόπτη οπτικών ινών που γίνεται στην Κίνα και είναι πιστοποιημένο από το CE. Με την ελάχιστη ποσότητα διαταγής 1 κομματιού του, αυτό το προϊόν μπορεί να αγοραστεί σε μια διαπραγματεύσιμη τιμή. Έχει μια πολύ κατάλληλη συσκευασία του κιβωτίου/του χαρτοκιβωτίου, και ο χρόνος παράδοσης είναι 7 ημέρες. Οι μέθοδοι πληρωμής είναι T/T και η Western Union. Η δυνατότητα ανεφοδιασμού είναι 70000 κομμάτια το μήνα. Η σειρά υγρασίας είναι από 5% σε 95%. Ο τύπος λιμένων είναι SC/FC/ST/LC και μπορεί να τροφοδοτηθεί από AC/DC. Η θερμοκρασία αποθήκευσης είναι από -40°C σε +85°C και ο τύπος ινών είναι single-mode/πολλαπλού τρόπου.

OPTFOCUS οι διακόπτες οπτικών ινών χρησιμοποιούνται ευρέως στα οπτικά δίκτυα για τη μετάδοση στοιχείων και τη μετατροπή, η οποία παρέχει την αξιόπιστη και σταθερή απόδοση. Είναι κατάλληλο για τις διάφορες εφαρμογές, από σημείο στο σημείο τη σύνδεση σε αρκετές από τη σύνδεση κόμβων στο σύνθετο οπτικό δίκτυο. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των διακοπτών οπτικών ινών OPTFOCUS περιλαμβάνουν τη χαμηλής ισχύος κατανάλωση, τη γρήγορη ταχύτητα μετατροπής, την υψηλή αξιοπιστία, και την εύκολη εγκατάσταση.

Επομένως, οι διακόπτες οπτικών ινών OPTFOCUS είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους τύπους οπτικών δικτύων που απαιτούν τους αξιόπιστους και διακόπτες υψηλής επίδοσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις τηλεπικοινωνίες, FTTx, CATV, τα κέντρα δεδομένων, βιομηχανικό Ethernet και άλλες οπτικές εφαρμογές δικτύων.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Όνομα προϊόντων Διακόπτης οπτικών ινών
Διάσταση 1U/2U/4U
Υγρασία 5% σε 95%
Τύπος λιμένων SC/FC/ST/LC
Ποσοστό στοιχείων 10/100/1000/10000 Mbps
Θερμοκρασία αποθήκευσης -40°C σε +85°C
Μήκος κύματος 850/1310/1550nm
Αριθμός λιμένων 2-48
Τύπος ινών Single-mode/πολλαπλού τρόπου
Πιστοποίηση CE/FCC/RoHS
 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία διακοπτών οπτικών ινών

Σε XYZ, παρέχουμε την πλήρεις τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για τους διακόπτες οπτικών ινών μας. Η ομάδα πεπειραμένων μηχανικών μας αφιερώνεται στη βοήθεια να λυθούν οποιαδήποτε ζητήματα που μπορείτε να έχετε με τους διακόπτες οπτικών ινών σας. Προσφέρουμε τη δυναμικές συντήρηση, την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, και τις υπηρεσίες επισκευής, καθώς επίσης και τις συμβουλές και την καθοδήγηση σχετικά με την επιλογή προϊόντων, την εγκατάσταση, και την οργάνωση. Προσφέρουμε επίσης την κατάρτιση στη χρήση των διακοπτών οπτικών ινών μας.

Η ομάδα μας είναι δεσμευμένη στην παροχή σε σας την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών πιθανή. Είμαστε διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να σας έχετε και να βοηθήσετε να πάρετε των περισσότερων από τους διακόπτες οπτικών ινών σας. Καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έχει τις συγκεκριμένες ανάγκες, και εμείς κάνουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε εκείνες τις ανάγκες.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία για το διακόπτη οπτικών ινών:

Ο διακόπτης οπτικών ινών θα συσκευαστεί σε ένα ασφαλές κουτί από χαρτόνι με να γεμίσει αφρού ως προστασία. Το κιβώτιο θα σφραγιστεί με την ταινία για να αποτρέψει να πειράξει. Το μέγεθος και το βάρος συσκευασίας θα εξαρτηθούν από το μέγεθος και την ποσότητα προϊόντων που διατάζονται.

Το προϊόν θα σταλεί μέσω μιας αξιόπιστης υπηρεσίας αγγελιαφόρων όπως DHL, το UPS, ή η Fedex. Τα έξοδα αποστολής θα εξαρτηθούν από το βάρος και τον προορισμό προϊόντων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jenny

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-19925421817

WhatsApp : +8613724374817